سایت 80 هکتاری شهرستان قرچک

استانتهران
مکانشهرستان قرچک
مساحت سایت800.000 متر مربع
کاربریمسکونی، تجاری، خدماتی، تفریحی
تاریخ گزارش1401
هلدینگ طاهاامکان سنجی، مطالعات بازار و تهیه طرح توجیهی
جزئیات پروژه
_

توضیحات تکمیلی

1- مقدمه ای بر معرفی سایت 80 هکتاری شهرستان قرچک :

 

1-1- موقعیت جغرافیایی :

شهرستان قرچک در ۲۰ کیلومتری جنوب شرق تهران واقع گردیده است. این شهرستان از سمت شمال شرق به شهرستان پاکدشت، از شرق، جنوب شرق و جنوب به شهرستان ورامین، از جنوب غربی، غرب و شمال غربی نیز به شهرستان ری محدود می باشد.

این شهرستان بر اساس آخرین سرشماری نفوس و مسکن در سال ۹۵، دارای ۲۶۹۱۳۸ نفر جمعیت می باشد.

پلان موقعیت جغرافیایی شهرستان قرچک
پلان موقعیت جغرافیایی شهرستان قرچک

 

گستره این شهرستان از طول شرقی ۵۱ دقیقه و ۲۹ ثانیه تا ۵۱ دقیقه و ۳۸ ثانیه و عرض شمالی ۳۵ دقیقه و ۲۱ ثانیه تا ۳۵ دقیقه و ۲۷ ثانیه بوده و ارتفاع آن از سطح دریا حدود ۹۴۵ متر می باشد.

 

1-2- وضعیت آب و هوایی :

قرچک دارای آب و هوای خشک و نیمه بیابانی با تابستان هایی گرم و زمستانهایی نسبتا سرد بوده و بارندگی کم، گرمای زیاد و دوره خشکی طولانی از ویژگی های این منطقه می باشد.

بطوریکه دمای هوای شهرستان در طول سال به صورت میانگین داری تغییراتی از ۷- درجه تا ۴۳ درجه سانتیگراد بوده و وضعیت نزولات جوی در این شهرستان سالیانه  ۱۶۰ میلیمتر و حداکثر سرعت بادهای موسمی در آن به طور متوسط به ۱۵ کیلومتر می رسد.

شرایط اقلیمی در این منطقه بدین صورت است که در ماه های آذر، دی، بهمن و اسفند دارای شرائط مرطوب، در ماههای فروردین و اردیبهشت حالت نیمه خشک و شش ماه بقیه سال شرائط اقلیمی خشک حاکم می باشد.

آسمان صاف قرچک باعث گردیده، این منطقه ساعات زیادی از روزهای سال شاهد تابش آفتاب باشد. بطوریکه در مردادماه بطور متوسط بیش از ۳۶۵ ساعت آفتابی برای منطقه ثبت گردیده است. قرچک به دلیل خاک مرغوب همیشه مورد توجه صنعت تولید آجر و سفال بوده است.

 

1-3- وضعیت جمعیت کنونی :

بر اساس آخرین سرشماری صورت پذیرفته، قرچک با ۲۶۹۱۳۸ نفر جمعیت در سال ۱۳۹۵، ۲ درصد از جمعیت استان تهران را در خود جای داده است که از این تعداد ۲۳۱ هزار نفر ساکن شهر و ۳۸ هزار نفر ساکن روستاها می باشند.

شهر قرچک ۹/۱ درصد از مجموع جمعیت شهری و روستاهای قرچک ۴.۷ درصد از مجموع جمعیت روستایی استان را در خود جای داده اند.

(بیشتر از دوبرابر جمعیت شهری) نرخ رشد در شهرستان ۱۷/۳ درصد بوده که از متوسط نرخ رشد استان (۷۲/۱ درصد) بالاتر است. که از آن می توان به جوانی جمعیت پی برد. جدول زیر برخی از شاخص های جمعیتی شهرستان را نشان می دهد.

ساختار جمعیتی این شهرستان عبارت است از جمعیت خردسال (۰-۴ سال) ۷/۹ درصد، جمعیت نوجوان (۵-۱۴ سال) ۷/۱۶ درصد، جمعیت جوان (۱۵-۳۴ سال) ۳۸ درصد، جمعیت میانسال (۳۵-۶۴ سال) ۹/۳۱ درصد و جمعیت سالخورده (۶۵ سال و بیشتر) ۷/۳ درصد.

پارک جنگلی شهرستان قرچک
پارک جنگلی شهرستان قرچک

در مقایسه با ساختار جمعیتی استان تهران که در آن جمعیت خردسال (۰-۴ سال) ۵/۶ درصد، جمعیت نوجوان (۵-۱۴ سال) ۹/۱۱ درصد، جمعیت جوان (۱۵-۳۴ سال) ۷/۳۵ درصد، جمعیت میانسال (۳۵-۶۴ سال) ۱/۳۷ درصد و جمعیت سالخورده (۶۵ سال و بیشتر) ۹/۸ درصد می باشد.

می توان گفت که شهرستان قرچک با ۴/۶۴% (درصد) دارای جمعیتی به مراتب جوان تر (زیر ۳۴ سال) از متوسط استان با ۳۴/۵۵% (درصد) می باشد. بنابراین می توان ادعا نمود این شهرستان یکی از جوان ترین شهرستان های استان می باشد.

 

1-3-1- بافت جمعیتی :

شهرستان قرچک شامل مهاجرانی از شهرستانهای مختلف ایران می‌باشد؛ آذریها، لرها، کردها، خراسانیها، شمالیها. از اینرو این شهر را می‌توان ایرانی کوچک دانست.

در دوران ۸ سال دفاع مقدس نیز محله‌هایی از این شهر میزبان شیعیان عراقی بود که مورد اذیت وآزار رژیم بعث عراق قرار داشته و به ایران مهاجرت کردند. در قرچک مهاجران محله خاص خود را دارند و علاوه بر زبان فارسی به گویشهای وزبانهای قومی خویش سخن می‌گویند.

مسجدها وحسینیه‌های زیادی در این شهر وجود دارد که ذیل اسم مسجد نام منطقه‌ای که مردم آن محله از آنجا مهاجرت نموده‌اند، نوشته شده ‌است و در سالهای اخیر نیز میزبان جمعیت سر ریز تهران نیز بوده ‌است.

 

1-4- تقسیمات کشوری:

از لحاظ تقسیمات کشوری شهرستان قرچک دارای یک شهر (قرچک)، یک بخش (مرکزی)، دو دهستان(ولی آباد و قشلاق جیتو)، ۱۱ آبادی؛ ۸ آبادی دارای جمعیت بالا (محمدآباد، امین آباد، ولی آباد، قشلاق اول، قشلاق دوم، داوودآباد، صالح آباد و قشلاق جیتو )، و سه آبادی کم جمعیت و فاقد دهیاری (رستم آباد، رضی آباد و محمودآباد) می باشد.

خط آهن سراسری (تهران، مشهد) جنوب این شهر را بصورت کلی طی می‌کند و مانع پیشروی این شهر به سمت جنوب شده ‌است.

قرچک به‌خاطر نزدیکی به تهران، سرریز جمعیت پایتخت را به‌خود جذب می‌کند که علت اصلی آن ارزان‌تر بودن مسکن در قرچک نسبت به تهران است.

حدود یک‌سوم از جمعیت قرچک را سرریز جمعیتی تهران برآورد می‌کنند. شهر قرچک از یک سو توسط یک اتوبان چهار بانده به شهر تهران و از سوی دیگر به شهرستان ورامین متصل می‌شود.

 

1-5- درباره شهر قرچک :

 

1-5-1- محله‌های قدیمی :

از محله‌های قدیمی شهر قرچک می‌توان ولی آباد، محمدآباد، منبع آب، مخابرات، فردیس، قشلاق فردیس، زیباشهر و باقرآباد را نام برد.

 

1-5-2- محله‌های جدید :

محله‌های جدید شهر قرچک شامل شهرک طلائیه، فرهنگیان، الحدید، کارگر، امام علی، امام حسن و زیتون است.

 

1-5-3- اماکن باستانی و تاریخی :
اماکن دیدنی و میراث فرهنگی شهرستان قرچک
اماکن دیدنی و میراث فرهنگی شهرستان قرچک
  • تپه ۵ هزار ساله ی فردیس

در دو کیلومتری شمال شهرستان قرچک و در نزدیکی روستای فردیس و همجوار با کوره های آجرپزی، تپه ای هفت هزار ساله خودنمایی می کند که تاریخ تمدن عصر آهن را در خود جای داده است. به گفته بسیاری از باستان شناسان و محققانی که در تپه فردیس فعالیت کرده اند.

این منطقه یکی از قدیمی ترین آثار تاریخی است که تمدن بشری را در عصری نشان می دهد که انسان با درک صحیح از زندگی گروهی ، به ساخت ابزارهای زندگی متمدن روی آورده است.

قدمت تپه فردیس را با تپه سیلک کاشان سنجیده اند و در اصل آثار کشف شده در این مکان تاریخی، هویتی جدید به دشت ورامین و حتی تهران بخشیده است.

در نخستین کاوش های صورت گرفته در سال ۱۳۸۳ آثاری از هزاره های چهارم، پنجم و ششم قبل از میلاد کشف شد، آثاری از جمله سفال های زیبا و متنوع که بسیاری از این آثار موزه های ایران و جهان خودنمایی می کند.

کاوش هایی که در این تپه صورت گرفت مشخص شده که تپه باستانی فردیس قرچک متعلق به هزاره های پنجم و ششم پیش از میلاد بوده که آثاری از تمدن عصر آهن در آن یافت شده است.

کشف کوره های متعدد تولید سفال و نیز پیدا شدن چرخ سفالگری با استوانه ای از شاخ حیوانات در تپه فردیس قرچک متعلق به دوره سیلک دو، هزاره پنجم پیش از میلاد جامعه باستان شناسی فلات مرکزی را با اسرار بسیاری از زندگی آن دوران روبرو کرد.

تپه باستانی فردیس از دو قسمت تپه مرکزی و گورستان عصر آهن تشکیل شده که این گورستان به هزاره قبل از میلاد تعلق دارد.

هرچند که در ابتدای اجرای عملیات کاوش در این تپه باستانی تصور می شد که این منطقه به یکی از مهمترین آثار و جاذبه های گردشگری و تاریخی استان تهران و کشور تبدیل شود و در ابتدا نیز اقداماتی در حفاظت و حراست از آن صورت گرفت ولی درسال های اخیرتوجه ویژه ای به آن صورت نگرفته و حضور گردشگران نوروزی می تواند رونق را بار دیگر به این منطقه باز گرداند.

تپه باستانی پردیس قرچک به شماره ۹۴۹۱ جزو آثار تاریخی کشور به ثبت رسیده است.

 

  • تپه میل پوئینک
  • پل باقرآباد : بر روی رود خانه جاجرود واقع شده است. کفن پوشان ورامین در سال ۱۳۴۲ نزدیک این پل به خاک و خون کشیده شدند.
  • در نزدیکی این پل کانالی با خشت وگل وجود دارد که توسط آن کانال آب را از زیر رودخانه عبور داده‌اند. آب بر اثر اختلاف سطح از طرف دیگر رودخانه جاری گشته و اراضی کشاورزی را سیرآب می‌نموده‌است.
  • یکی از مهمترین شاخه های فرعی رودخانه جاجرود که در گذشته بیش از یکصد هزار هکتار اراضی دشت ورامین را سیراب می کرد ، از میان منطقه ای که آن روزها بخشی از ورامین بود عبور می کرد ، شاخه ای پرآب که طغیان آن مسیر مردم آن زمان به مناطق مختلف از جمله تهران را قطع می کرد.
  • در اواخر دوره قاجاریه و توسط معمارانی ناشناس، پلی آجری با دهانه قوسی به طول ۵۰ متر بر روی رودخانه احداث شد ، پلی که به گفته برخی از مورخین احداث آن حدود یکسال به درازا کشید. این پل تاریخی بارها به دلیل طغیان رودخانه جاجرود تخریب شد و در دوره های قاجاریه ، پهلوی و جمهوری اسلامی چندین بار مرمت شد ، پلی که یکصد سال تنها مسیرعبور مردم دشت ورامین بوده و آن ها را به پایتخت می رساند.

پل باقرآباد در ۱۵ خرداد سال ۴۲ شاهد به خاک و خون کشیده شدن جوانان و مردانی کفن پوش از دشت ورامین بود که به خاطر دفاع از مرجعیت شیعه ، جان خود را تقدیم اسلام کردند ، واقعه ای تاریخی که پایه های رژیم منحوس پهلوی را به لرزه در آورد و موجبات فروپاشی آن را فراهم کرد.

امامزاده بی بی زبیده شهرستان قرچک
امامزاده بی بی زبیده شهرستان قرچک
  • امامزاده بی بی زبیده زیباشهر :

بقعه متبرکه امامزاده بی‌بی زبیده ، یکی از بقاع متبرکه شهرستان قرچک است که محل دفن بانویی جلیل القدر از نوادگان امام هفتم شیعیان، امام موسی کاظم (ع) است.

بر اساس شجره‌نامه به‌دست آمده از کتابخانه آستان قدس رضوی و به تألیف و تحقیق حجه الاسلام فلسفی ، بی‌بی زبیده بنت یحیی، نسب حضرت موسی بن جعفر علیه‌السلام است که به این دلیل این امامزاده واجب‌التعظیم نوه امام موسی کاظم (ع) بوده و عموی ایشان امام رضا علیه‌السلام و عمه بزرگوارشان خانم حضرت معصومه سلام‌الله علیها می‌باشد.

بنای اصلی بقعه که ۷۰۰ سال قدمت دارد، در سال ۱۳۷۶ مرمت شد و دارای ایوانی است که بعدها یک رواق به آن اضافه گردید، گنبد بقعه با پوشش سبز رنگ جلوه خاصی از شکوه و عظمت خاندان عصمت و طهارت را تداعی می کند. این امامزاده در منطقه زیباشهر شهرستان قرچک واقع شده است.

 
  • امامزاده ابراهیم روستای ولی آباد :

روستای ولی آباد، در ۵ کیلومتری جنوب بخش مرکزی قرچک واقع شده است، روستایی که زادگاه شهید منصور ستاری، فرمانده فقید نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی است و به دلیل واقع شده امامزاده ابراهیم(ع) در آن، از اهمیت به سزایی برخوردار است.

شخصیت مدفون در این بقعه متبرک، سیدابراهیم بن اسماعیل المنقذی بن جعفر بن عبدالله العقیقی بن حسین الاصغر بن الامام علی بن الحسین السجاد(ع) است که امام فخر رازی به هنگام معرفی فرزند او احمد می نویسد که وی در ورامین سکونت داشته و جد سادات حسینی ورامین و همچنین جد اعلای سادات کیاکی است.

بنای این بقعه در محوطه ای وسیع قرار دارد که قدمت اولیه آن متعلق به دوره صفویه است و در سال ۱۳۶۱ ش مرمت شده است.فضای داخل حرم به مساحت ۳۶ متر مربع ، گچکاری و رنگ آمیزی شده و کتیبه ای قرآنی دور تا دور نمای زیر گنبد به نگارش در آمده است.

 
  • بوستان جنگلی قرچک :

بوستان وسیع جنگی قرچک که در منطقه زیباشهر و بر فراز تپه ای قدیمی واقع شده، یکی از مناطق مهم تفریحی شهرستان است که به دلیل برخورداری از درختان کاج و سرو، در تمامی ایام سال سبز بوده و پذیرایی بسیاری از مردم است.

در سال های اخیر این منطقه، میزبان پیکر دو شهید گمنام است که بنای یادمان با شکوه این شهدا از دور دست ها خودنمایی می کند و از این رو، همواره این مکان میزبان بسیاری از خانواده هاست که در پناه این دو شهید اوقات فراغت را سپری می کنند.

قرچک در ۳۰ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع شده است.

 

1-5-4- آموزش و پرورش قرچک :

آموزش و پرورش شهر قرچک از سال ۱۳۷۲ خورشیدی از شهر ورامین منفک و به صورت مستقل اداره می‌شود. این شهر دارای بیش از ۳۶ هزار دانش آموز می باشد.

 

1-5-5- اماکن قضایی :

شهر قرچک در حال حاضر از یک شعبه حقوقی و دو شعبه خانواده و چهار شعبه کیفری برخوردار است.

 

1-5-6- دیگر اماکن :
  • مسجد شهدای ۱۵ خرداد
  • مسجد جامع شهر قرچک در مرکز آن واقع شده ‌است
  • مسجد امام رضا (ع) در خیابان آزادگان واقع شده است و به مرکزی برای امور فرهنگی جوانان شهرستان تبدیل گردیده است.
  • شهر قرچک دارای یک واحد دانشگاه پیام نور ، یک واحد دانشگاه آزاد اسلامی و علمی کاربردی می‌باشد.
  • ترمینال مسافر بری قرچک امکان سفرهای بین شهری را فراهم می‌کند.
  • پارک ولی عصر، پارک جنگلی زیبا شهر و بلوار طلائیه از اماکن تفریحی شهر قرچک می‌باشند.
  • از مکان های دیدنی این شهر میتوان میادین اول شهر و وسط شهر که با آبنماهای زیبا و نورپردازی طراحی گردیده اند را نام برد.
اماکن دیدنی و میدان های مرکزی شهرستان قرچک
اماکن دیدنی و میدان های مرکزی شهرستان قرچک
1-5-7- راه ها :

‎ مسیرهای دسترسی شهر قرچک از تهران، شامل: ایستگاه مترو جوانمرد قصاب ، سه راه افسریه، میدان شوش وشهر ری می‌باشد.

این شهر دارای دو میدان در ابتدا و در مرکز شهر می‌باشد که توسط کمربندی‌های جنوبی و شمالی خیابان مرکزی به یکدیگر متصل می‌شوند. این دو کمربندی سهم بسزایی در کاهش ترافیک شهری دارا می‌باشند.

 
1-5-8- باشگاه‌های ورزشی قرچک  :
  • تیم باشگاه فوتسال شهید منصوری قرچک که در لیگ برتر فوتسال کشوری تا پایان سال ۱۳۹۴ فعالیت داشتند.
  • تیم باشگاه فوتسال مقاومت قرچک که از سال ۱۳۹۲ فعالیت خود را شروع نمود در سال ۱۳۹۶ به لیگ برتر صعود کرد.
1-5-9- شهرک صنعتی :

شهرک صنعتی قرچک در ۳۵ کیلومتری جنوب شرق تهران با وسعت ۷۵۵ هکتار در ۴ فاز عملیاتی شده که از سال 1391 پروژه های عمرانی فاز یک آن در ۲۲۰ هکتار آغاز شد.

این شهرک صنعتی از امکانات زیر بنایی شامل برق ، آب ، گاز و راه دسترسی ، روشنایی معابر برخوردار است. سرعت راه اندازی شهرک صنعتی قرچک در ۲ سال گذشته از رشد فزاینده ای برخوردار بوده به طوری که ظرفیت فاز نخست این شهرک صنعتی به طور کامل تکمیل و مسئولان به دنبال راه اندازی فاز دوم آن هستند.

با توافقات صورت گرفته ۶۹۰ سرمایه گذار جذب شهرک صنعتی شده و واحدهای متعددی در آن مستقر شده در حال احداث سوله بوده و در حال نصب تجهیزات کارخانه هستند و تعداد بسیاری از افراد جویای کار در این کارخانه‌ها مشغول به کار می‌باشند.

 

1-5-10- بیمارستان قرچک :

بیمارستان ۹۶ تختخوابی قرچک ، یکی از مهمترین پروژه های درمانی در کشور است.

این بیمارستان در زمینی به مساحت ۳۰ هزار و ۱۳۴ مترمربع واقع شده که پس از تکمیل از زیربنایی بالغ بر ۸ هزار و ۳۱ متر مربع در چهار طبقه برخوردار می شود و ۲۸۰ مترمربع ساختمان جانبی نگهبانی، امحای زباله، تصفیه فاضلاب، پست برق داخلی و منبع زمینی ذخیره آب و انبار در آن احداث می شود.

طبقه همکف این بیمارستان شامل بخشهای پذیرش، اورژانس، درمانگاه و دیالیز، طبقه اول شامل بخش های جراحی و ریکاوری و هوراسان، طبقه دوم شامل بخش های بستری زنان، کودکان و CCU و طبقه سوم شامل بخشهای بستری، جراحی و داخلی، ایزوله و اداری خواهد بود.

راه اندازی آزمایشگاه مرکزی ، طب کار ، آزمایشگاه آب ، دندان پزشکی روستای ولی آباد ، دندان پزشکی روستای فردیس ، راه اندازی مرکز بهداشتی درمانی شهری روستایی امام زمان(عج)، بازسازی مراکز بهداشتی درمانی امام خمینی (ره) ، روستای داود آباد و روستای فردیس ، راه اندازی هشت پایگاه سلامت و ارتقاء سرانه درمانی از دیگر اقدامات دولت در حوزه بهداشت و درمان قرچک است.

راه اندازی فاز دوم مرکز دیالیز قرچک ، افتتاح مرکز توانبخشی و بهره برداری از مرکز بهداشی درمانی امام زمان (عج) از دیگر خدمات دولت به مردم شهرستان قرچک است.

2- نقشه تفصیلی و پهنه بندی قرچک  بهمراه بررسی سایت 80 هکتاری شهرستان قرچک :

پهنه بندی و نقشه تفصیلی شهر قرچک تهیه و مصوب گردیده که در آن کاربری ، مشخصات کلی اراضی ، حداقل اندازه قطعه ، حداقل عرض معبر ، حداکثر تعداد طبقات ، حداکثر سطح اشغال و حداکثر تراکم ساختمانی مشخص گردیده است.

نقشه تفصیلی شهرستان قرچک
نقشه تفصیلی شهرستان قرچک
موقعیت و قلمرو محدوده های شهری شهرستان قرچک
موقعیت و قلمرو محدوده های شهری شهرستان قرچک
سازمان فضایی شهرستان قرچک
سازمان فضایی شهرستان قرچک
محدوده، حریم و تقسیمات شهری شهرستان قرچک
محدوده، حریم و تقسیمات شهری شهرستان قرچک

3- بررسی سایت 80 هکتاری شهرستان قرچک :

سایت 81 هکتاری که عمداً در گذشته کاربری کوره پز خانه داشته است در شمال شرقی محدوده شهری قرچک قرار دارد که طی سالیان گذشته عمداً کاربری پیشین خود را از دست داده است.

همانطور که در بخش های قبلی گزارش و نقشه های تفصیلی شهر درج گردیده است . شهر قرچک پتانسیل ایجاد یک شهرک جدید با اعمال کلیه ضوابط شهرسازی و معماری دارد .

لذا با عنایت به مشخصات اقلیمی و بافت جمعیتی شهر و نحوه گسترش آن ، این سایت می تواند نقطه عطفی در معماری و ارائه خدمات به متقاضیان باشد.

گزارش کامل مطالعاتی، لکه گذاری، کاربری ها و صنوف، نحوه ساخت، گزارش جامع توجیهی فنی و اقتصادی، گزارش جامع نیاز بازار و مشتری سنجی این سایت و غیره به جهت محرمانگی روی وب سایت منتشر نمیگردد. برای کسب اطلاعات تکمیلی میتوانید با هلدینگ طاها تماس بگیرید.

محدوده سایت 81 هکتاری شهرستان قرچک
محدوده سایت 81 هکتاری شهرستان قرچک

اطلاعات تکمیلی سایت 80 هکتاری صابران قرچک

نام پروژه : صابران

منطقه جغرافیایی : ایران ، تهران ، شهرستان قرچک

 

جدول مشخصات

ردیف
شرح مشخصات
واحد
مقدار
1
مساحت زمین
متر مربع
800.000
2
زیربنای کل
متر مربع
960.000
3
زیربنای مفید
متر مربع
615.000
4
تعداد طبقات
طبقه
5
5
تعداد واحد
واحد
6.474
6
تاریخ شروع
1399
7
تاریخ اتمام
در حال اجرا

هلدینگ طاها با بهره گیری از کارشناسان و مدیران خبره، نقش بسزایی در مکان یابی، امکان سنجی و تهیه طرح توجیهی فنی و اقتصادی پروژه های کلان کشوری و پروژه های با کاربری های مسکونی، اداری، تجاری، ویلایی، تفریحی و گردشگری دارد.

پروژه های متعددی در کشور در قالب سرمایه گذاران و مالکین در بخش های دولتی، نیمه دولتی و خصوصی با هلدینگ طاها در حال همکاری بوده و ما را برای طی نمودن مسیر موفقیت، انتخاب نموده اند.

یکی از شاخصه های کاری هلدینگ طاها، بروزرسانی دوره ای گزارشات و تحلیل های فنی و اقتصادی در کلیه پروژه های در حال همکاری میباشد. بله، ما پروژه و مسیر موفقیت آن را رها نخواهیم کرد و در کنار شما خواهیم بود تا امکان سنجی کهقبل از شروع عملیات اجرایی انجام شده است در مرحله اجرا نیز به واقعیت مبدل شده و در مسیر نیز اگر دچار انحراف شد با تحلیل های دوره ای خود تلاش خواهیم کرد تا مجددا مسیر موفقیت پروژه را ترسیم و اصلاحات مورد نیاز را به کارفرمایان منتقل نماییم.

 

مطالعات جامع امکان سنجی قبل و در حین اجرای پروژه توسط هلدینگ طاها =  کسب قطعی موفقیت پروژه های اجرایی منطبق با توجیه فنی و اقتصادی مناسب

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *